Kvaliteta

Niveta, tvornica četaka d.d. Osijek u svojoj cjelokupnoj poslovnoj politici značajno mjesto pridaje kvaliteti, kao pojmu koji je baza za ostvarenje temeljnog cilja postojanja samog društva, a to je: uspješno poslovanje uz ostvarenje većeg profita i zarade vlasnika i uposlenih.

Da bi se postigao ovaj cilj nužno se utvrđuje politika kvalitete zasnovana na primjeni slijedećih principa:

  1. Kontinuirano istraživanje tržišta nabave s naglaskom na uvođenje novih kvalitetnijih sirovina i pouzdanih dobavljača te osigurati bolje uvjete nabave.
  2. Proizvesti i isporučiti proizvod s uporabnom vrijednošću prema zahtjevima i na zadovoljstvo kupaca, a istovremeno zadovoljiti propise i norme koje mogu utjecati na sigurnost ljudi i okoliša
  3. Zadobiti i zadržati povjerenje kupaca
  4. Kvalitetom proizvoda i kvalitetom rada i usluga podizati ugled poduzeća na tržištu
  5. Politiku i sustav upravljanja kvalitetom definira, utvrđuje, unapređuje i osigurava njegovu primjenu poslovodstvo
  6. Zaposlenici su izravni nosioci sustava kvalitete u svim sferama rada (od ulaza sirovina, proizvodnje, izlaza i isporuke robe, pa sve do rezimiranja učinjenog )
  7. Odgovornost i podizanje svijesti o odgovornosti svakog sudionika u primjeni utvrđenih principa kvalitete
  8. Podizanje kvaliteta je trajno opredjeljenje poslovodstva i zaposlenih

Niveta posjeduje sve potrebne certifikate propisane na tržištu Republike Hrvatske neophodne za izradu različitih artikala. Naši odlični rezultati i certifikat plod su našeg stalnog rada u želji da proizvedemo najbolje sigurnosno rješenje u industriji.

Background brush hair